Kunst is Liefde

Steeds meer besef ik dat schilderen voor mij niet een werkwoord is maar een ervaringswereld die zich opent in mij.

En dat in het openbaren de verwondering en vreugde geboren wordt die ik “mijn muze” mag noemen. Het evenaren van reeds eerder geboren werk is niet mijn streven, ik kan niet overtreffen ….ik kan alleen maar ontdekken.

Elk werkstuk is een nieuwe, is een eerste ervaring; is een opening naar een andere werkelijkheid in vorm en kleur. Als ik werk ben ik buiten het tijdsbesef en drijf op mijn eigen stroom en verwonder me over het ontstaan. Ik hebĀ geen doel……want in het doelloze vind ik mijn overgave naar iets wat groter is dan ik: misschien is dat: LIEFDE

het gras van de dagen groeit door.........

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.